Am creat Cabina Foto sau Photoboothul cum ne place să-i spunem, în fața căreia poți face absolut ce vrei și ce te taie capul, distracție bineințeles.
Ai parte de multă distracție la evenimentul tău și fotografii printate în cel mai scurt timp.
Cabina foto funcționează foarte simplu, vă deghizați cu recuzita sau cu accesoriile haioase pe care vi le punem la dispoziție, intrați în cabina și faceți fotografia. O să plecați acasă cu o amintire de neuitat.
Dispunem de o gamă extrem de variată de recuzita, ochelari supradimensionali, peruci, pălării, multe accesorii pentru ca tu să ai cele mai reușite fotografii. Fie că le dorești în format mic sau mare, totul se rezolvă fără bătăi de cap.
Cabina foto, este un studio foto mobil pentru nunți, botezuri și alte tipuri de evenimente private sau corporate, zile onomastice, majorate și de ce nu, pentru lansări de produse sau servicii.
De ce cabina foto?

Dacă iți dorești ca prietenii să plece de la petrecerea ta cu zâmbetul pe buze și cu gândul la distracția maximă de care au avut parte, atunci ai ajuns exact unde trebuie. Noi suntem echipa ce îți va aduce de îndata – Cabina foto- dar și o mulțime de accesorii, care mai de care mai trăznite, mai strălucitoare și mai colorate, pentru ca fotografiile de grup, de cuplu sau solo să rămână amintiri unice și originale pe care oricine și le-ar dori.
Ce ar fi viața noastră fără amintiri frumoase? Cum le-am putea descrie cel mai bine copiilor noștri, prietenilor de departe sau chiar părinților ce am trait și cât de bine ne-am distrat la un eveniment important din viața noastră, la petrecerea firmei unde lucrăm, la un majorat sau la o petrecere privată? Pai nu prea am putea doar în cuvinte :)

You may also like

Back to Top