Pentru noi, cei de la Blink Photography,
fiecare eveniment privat, fie el nuntă, botez sau aniversare, este o poveste unică și fermecătoare, pe care ne place să o ilustrăm cum știm noi mai bine, în imagini pline de emoție și frumusețe, care să pună în evidență fiecare element în parte - locul, oamenii, trăirile și experiența în sine. 
Contactează-ne, iar echipa noastră de fotografi și videografi pasionați îți va fi alături pe tot parcursul organizării și desfășurării evenimentului, pentru a se asigura că ai parte de servicii de calitate și că amintirile tale se vor transforma în imaginile pe care le vei admira întotdeauna cu drag.
Cum colaborăm?
La Blink Photography, știm că fiecare eveniment este unic. De aceea, colaborarea noastră începe cu o întâlnire, în care discutăm despre evenimentul tău și despre ceea ce îți dorești, având în vedere momentele cronologice, felul în care îți imaginezi fiecare detaliu și ceea ce vrei să surprindem. Ne place să ne cunoaștem în avans clienții, pentru a le înțelege dinamica și stilul, asigurându-ne, astfel, că vom reuși să le transmitem emoția prin intermediul creațiilor noastre. 
Fotografia de eveniment beneficiază de un timp limitat și de momente unice, care trebuie surprinse la timp, așa că nu lăsăm nimic la voia întâmplării, pregătind și programând cu atenție ședința. În cazul nunților, de exemplu, fiecare etapă - machiajului miresei, pregătirea mirilor, slujba bisericească, petrecerea de la restaurant și, cel mai important, shootingul cuplului - este planificată cu atenție, pentru ca noi să ne asigurăm că obținem cele mai bune cadre și imagini. În plus, acordăm o atenție deosebită și celor maximum două ore, pe care le avem disponibile între slujba religioasă și recepția de la restaurant, așa că lucrăm alături de miri, pentru a ne asigura că optimizăm intervalul respectiv. 
Indiferent de tipul de eveniment pe care îl organizezi, de numărul de invitați sau de locul de desfășurare, te asigurăm că prezența noastră pe parcursul desfășurării va fi una discretă, care se va integra cu eleganță în peisajul general, că vom surprinde momentele frumoase, pe voi și pe oaspeții voștri. 
Informații generale
Setul de fotografii predate este editat integral și predat pe un stick USB, dar și în format online, într-o galerie cu un link unic, disponibilă pe termen nelimitat. Aceasta poate fi vizionată de pe orice dispozitiv (TV, smartphone, tabletă etc.) și folosită pentru care a descărca imaginile preferate. 
Procesul de editarea durează între 1 și 2 luni, în funcție de gradul de încărcare al echipei, dimensiunea și complexitatea evenimentului. Filmarea editată va avea o durată de 1-2 ore, iar, pe lângă aceasta, vom livra și un clip de 2-4 minute, cu cele mai bune momente surprise. 
Nunta

You may also like

Back to Top